titelfoto

Ervaren, betrouwbaar en de juiste papieren

Bouwonderneming Tebbens is een aannemersbedrijf uit het Groningse Ten Boer en is gespecialiseerd in verbouw, nieuwbouw, onderhoud en bevingsschade in Noord-Nederland.

Het bedrijf is in 2011 gestart door Peter Tebbens. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring in de aannemerswereld en is in het bezit van de benodigde vakdiploma's uitgegeven door Bouwend Nederland: het Aannemersdiploma en het Vakdiploma Burgerlijke en Utiliteitsbouw.

Herstel bevingsschade

Door de effecten van de gaswinning in Groningen die de afgelopen jaren steeds zichtbaarder worden, heeft Bouwonderneming Tebbens inmiddels veel ervaring met het herstellen van bevingsschade. Wanneer u scheuren of andere schade aan uw huis of bedrijfspand heeft door de aardbevingen, dan maken wij graag een offerte voor u voor de reparatie en het verdere herstel.

Netwerk van ZZP-ers

Bouwonderneming Tebbens is een eenmanszaak aan huis met een breed netwerk van gespecialiseerde ZZP-ers. Hierbij moet u bijvoorbeeld denken aan loodgieters, stukadoors en schilders. Door de combinatie van de ruime ervaring en het brede netwerk leveren we voor een scherpe prijs eerste klas kwaliteit.

Op de hoogte blijven via Twitter?

bottom